Privacy policy

1. Společnost Premiot Group, a.s., sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město, 110 00 Praha 1, IČ: 04405030, zapsaná pod sp. zn. B 20916 u Městského soudu v Praze (dále jen „Emitent“) zpracovává a uchovává Osobní údaje (jak jsou definovány níže) v souladu s těmito informacemi o zpracování osobních údajů a dle právních předpisů účinných na území České republiky.
I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ
2. Emitent je zároveň i správcem osobních údajů. Emitenta je možné kontaktovat na telefonním čísle +420 220 770 0­88 nebo na e-mailové adrese info@premiot.com.
3. Emitent jakožto správce stanovuje účely, pro které se osobní údaje osob, jež objednávají dluhopisy na stránkách Emitenta nebo již provedly koupi cenných papírů (dále jen „Klient“) zpracovávají, určuje prostředky zpracování a odpovídá za jeho řádné provedení.
II. ZPRACOVÁVANÉ OSOBNÍ ÚDAJE A ÚČEL, PRO KTERÝ JSOU ZPRACOVÁVÁNY
Osobními údaji Klienta se rozumí údaje týkající se Klienta, které Klient předá Emitentovi, zejména
  • jméno a příjmení
  • datum narození a věk
  • trvalé bydliště nebo místo trvalého pobytu
  • kontaktní údaje (zejména tel. číslo, e-mail, korespondenční adresa, číslo účtu)
  • údaje o počtu, číslování a celkové hodnotě upisovaných dluhopisů
  • další údaje vyplývající z užívání webových stránek (zejména demografické údaje, údaje o využitých odkazech z webu, zobrazené části webu a doba jejich prohlížení)
  • ostatní údaje shromažďované v souvislosti s plněním povinností dle právních předpisů
Emitent zpracovává osobní údaje poskytnuté Klientem pro účely:
  • tvorby závazného objednávkového formuláře a související dokumentace nezbytné pro nákup a následné právní úkony související s upsanými cennými papíry, zejména vedení seznamu vlastníků dluhopisů, komunikaci s Klienty apod.
  • plnění povinností ze smluvních vztahů s Klienty
  • plnění povinností z právních předpisů zejména vůči státním orgánům
  • nabízení dalších cenných papírů a služeb, v souladu s oprávněným zájmem Emitenta, nabídka je realizována ve formě e-mailu a pošty zaslané na adresu bydliště Klienta
  • zlepšení vzhledu, funkcí a celkově rozhraní webových stránek
  • nabízení služeb Emitenta (jiných, než je možnost koupě cenného papíru), a to ve všech formách sdělení, včetně reklamy a vybízení k návštěvě internetových stránek, určeného k přímé či ne-přímé podpoře zboží či služeb nebo image Emitenta, nabídka je realizována ve formě e-mailu nebo dopisu zaslaného na adresu bydliště Klienta
  • nabízení služeb společností specifikovaných v souhlasu se zpracováním osobních údajů, a to ve všech formách sdělení, včetně reklamy a vybízení k návštěvě internetových stránek, určeného k přímé či nepřímé podpoře zboží či služeb nebo image dané společnosti, nabídka je realizována ve formě e-mailu nebo dopisu zaslaného na adresu bydliště Klienta
  • nabízení cenných papírů emitovaných společnostmi specifikovanými v souhlasu se zpracová-ním osobních údajů, nabídka je realizována ve formě e-mailu nebo dopisu zaslaného na adresu bydliště Klienta
Právními tituly, na základě kterých Emitent Osobní údaje zpracovává jsou:
  • Ochrana oprávněných zájmů Emitenta (kterými jsou například plnění smluvních povinností vůči Klientům, vymáhání právních nároků, nabízení dalších cenných papírů a služeb)
  • Plnění právních povinností vyplývajících z právních předpisů
  • Plnění smlouvy (zpracování osobních údajů do objednávkového formuláře a další dokumentace s objednávkou cenných papírů spojené)
  • Souhlas (případný další marketing a uchování osobních údajů v případě, že není dán jiný právní titul)
III. ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ A DOBA, PO KTEROU OSOBNÍ ÚDAJE UCHOVÁVÁME
4. Osobní údaje Emitent zpracovává manuálně a elektronicky v databázi propojené s prodejním ser-verem, vždy pouze pro účel, pro který byly získány nebo pro účely plnění povinností stanovených právními předpisy.
5. Osobní údaje Klientů Emitent zpracovává prostřednictvím vlastních pracovníků. Osobní údaje, které jsou poskytnuty Klientem Emitent uchovává po dobu 10 let od okamžiku jejich poskytnutí v případě, že Klient cenné papíry neupíše, nebo 10 let po okamžiku splatnosti cenných papírů upsaných Klientem.
IV. PRÁVA KLIENTŮ VŮČI EMITENTOVI
6. V souvislosti se zpracováním osobních údajů máte práva, která vyplývají z právních předpisů a která může kdykoliv uplatnit. Jedná se o:
  • Právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů
7. V případě, že Klient poskytne souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely přímého marketingu, je možno tento souhlas kdykoliv odvolat bez jakýchkoliv důsledků na ostatní vztahy mezi Klientem a Emitentem.
  • Právo na přístup k osobním údajům, opravu nepřesných a doplnění neúplných osobních údajů
8. Toto právo znamená, že Klient může po Emitentovi požadovat informace ohledně Osobních údajů, jež má Emitent, jejich obsah dále jejich účel zpracování a původ těchto informací. Klient může dále požadovat po Emitentovi provedení oprav těchto Osobních údajů, případně jejich doplnění, pokud jsou Osobní údaje vedené v evidenci Emitenta neúplné, nebo nesprávné.
  • Právo na výmaz osobních údajů
9. Klient může požadovat, aby Emitent vymazal Osobní údaje Klienta, Emitent tak učiní v případě, že osobní údaje nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány nebo zpracování přestane být v souladu s obecně závaznými právními předpisy. Osobní údaje budou také vymazány, pokud Klient vznese námitku proti zpracování osobních údajů, které jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu (pokud neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování na straně Emitenta), nebo pokud Klient vznese námitku proti zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu.
10. Osobní údaje Klienta však nemohou být vymazány, pokud je zpracování Osobních údajů i nadále nezbytné pro splnění naší právní povinnosti, účely archivace ve veřejném zájmu, vědeckého či historického výzkumu či pro statistické účely, nebo pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků Emitenta.
  • Právo vznést námitku proti zpracování
11. Klient má právo vznést námitku proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech Emi-tenta, oprávněných zájmech třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci. Po vznesení námitky bude zpracování osobních údajů ukončeno, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami. Klient je taktéž oprávněn vznést námitku proti zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu.
  • Právo na omezení zpracování osobních údajů
12. Klient má právo po Emitentovi požadovat omezení zpracování Osobních údajů po omezenou dobu, v případech kdy nepožaduje jejich výmaz, nebo tento výmaz není možný. Omezení zpracování Osobních údajů se vztahuje na situace, kdy je popřena přesnost údajů, údaje nejsou nadále Emitentem, zapotřebí pro původní účel, probíhá rozhodnutí o vznesené námitce (viz výše).
  • Právo na přenositelnost
13. Právo na přenositelnost Osobních údajů Klientovi dává možnost získat Osobní údaje, které Klient předal Emitentovi v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje Klient může následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby je předal Emitent.
  • Právo podat stížnost u dozorového úřadu
14. Úřadem, který vykonává dozor pro oblast osobních údajů je v České republice Úřad pro ochranu osobních údajů.
15. Klient se může na Emitenta obracet v souvislosti se způsobem zpracovávání Osobních údajů písemnými žádostmi a dotazy, ke kterým se Emitent vždy do jednoho měsíce vyjádří a uvede přijatá opatření v této souvislosti nebo důvody jejich nepřijetí. Emitent v souvislosti s administrativním zatížením může vyměřit odpovídající poplatek.
16. V případě porušení povinností stanovených právními předpisy na ochranu osobních údajů, je možné podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo u jiného příslušného dozorového úřadu členského státu Evropské unie, který je pověřen dozorem nad dodržováním povinností stanovených GDPR (zejména dozorového úřadu v členském státě, ve kterém má Klient obvyklé bydliště, místa výkonu zaměstnání nebo místa, kde došlo k domnělému porušení). Více informací naleznete na internetových stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů: https://www.uoou.cz/.
Privacy policy
1. Společnost Premiot Group, a.s., sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město, 110 00 Praha 1, IČ: 04405030, zapsaná pod sp. zn. B 20916 u Městského soudu v Praze (dále jen „Emitent“) zpracovává a uchovává Osobní údaje (jak jsou definovány níže) v souladu s těmito informacemi o zpracování osobních údajů a dle právních předpisů účinných na území České republiky.
I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ
2. Emitent je zároveň i správcem osobních údajů. Emitenta je možné kontaktovat na telefonním čísle +420 220 770 0­88 nebo na e-mailové adrese info@premiot.com.
3. Emitent jakožto správce stanovuje účely, pro které se osobní údaje osob, jež objednávají dluhopisy na stránkách Emitenta nebo již provedly koupi cenných papírů (dále jen „Klient“) zpracovávají, určuje prostředky zpracování a odpovídá za jeho řádné provedení.
II. ZPRACOVÁVANÉ OSOBNÍ ÚDAJE A ÚČEL, PRO KTERÝ JSOU ZPRACOVÁVÁNY
Osobními údaji Klienta se rozumí údaje týkající se Klienta, které Klient předá Emitentovi, zejména
  • jméno a příjmení
  • datum narození a věk
  • trvalé bydliště nebo místo trvalého pobytu
  • kontaktní údaje (zejména tel. číslo, e-mail, korespondenční adresa, číslo účtu)
  • údaje o počtu, číslování a celkové hodnotě upisovaných dluhopisů
  • další údaje vyplývající z užívání webových stránek (zejména demografické údaje, údaje o využitých odkazech z webu, zobrazené části webu a doba jejich prohlížení)
  • ostatní údaje shromažďované v souvislosti s plněním povinností dle právních předpisů
Emitent zpracovává osobní údaje poskytnuté Klientem pro účely:
  • tvorby závazného objednávkového formuláře a související dokumentace nezbytné pro nákup a následné právní úkony související s upsanými cennými papíry, zejména vedení seznamu vlastníků dluhopisů, komunikaci s Klienty apod.
  • plnění povinností ze smluvních vztahů s Klienty
  • plnění povinností z právních předpisů zejména vůči státním orgánům
  • nabízení dalších cenných papírů a služeb, v souladu s oprávněným zájmem Emitenta, nabídka je realizována ve formě e-mailu a pošty zaslané na adresu bydliště Klienta
  • zlepšení vzhledu, funkcí a celkově rozhraní webových stránek
  • nabízení služeb Emitenta (jiných, než je možnost koupě cenného papíru), a to ve všech formách sdělení, včetně reklamy a vybízení k návštěvě internetových stránek, určeného k přímé či ne-přímé podpoře zboží či služeb nebo image Emitenta, nabídka je realizována ve formě e-mailu nebo dopisu zaslaného na adresu bydliště Klienta
  • nabízení služeb společností specifikovaných v souhlasu se zpracováním osobních údajů, a to ve všech formách sdělení, včetně reklamy a vybízení k návštěvě internetových stránek, určeného k přímé či nepřímé podpoře zboží či služeb nebo image dané společnosti, nabídka je realizována ve formě e-mailu nebo dopisu zaslaného na adresu bydliště Klienta
  • nabízení cenných papírů emitovaných společnostmi specifikovanými v souhlasu se zpracová-ním osobních údajů, nabídka je realizována ve formě e-mailu nebo dopisu zaslaného na adresu bydliště Klienta
Právními tituly, na základě kterých Emitent Osobní údaje zpracovává jsou:
  • Ochrana oprávněných zájmů Emitenta (kterými jsou například plnění smluvních povinností vůči Klientům, vymáhání právních nároků, nabízení dalších cenných papírů a služeb)
  • Plnění právních povinností vyplývajících z právních předpisů
  • Plnění smlouvy (zpracování osobních údajů do objednávkového formuláře a další dokumentace s objednávkou cenných papírů spojené)
  • Souhlas (případný další marketing a uchování osobních údajů v případě, že není dán jiný právní titul)
III. ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ A DOBA, PO KTEROU OSOBNÍ ÚDAJE UCHOVÁVÁME
4. Osobní údaje Emitent zpracovává manuálně a elektronicky v databázi propojené s prodejním ser-verem, vždy pouze pro účel, pro který byly získány nebo pro účely plnění povinností stanovených právními předpisy.
5. Osobní údaje Klientů Emitent zpracovává prostřednictvím vlastních pracovníků. Osobní údaje, které jsou poskytnuty Klientem Emitent uchovává po dobu 10 let od okamžiku jejich poskytnutí v případě, že Klient cenné papíry neupíše, nebo 10 let po okamžiku splatnosti cenných papírů upsaných Klientem.
IV. PRÁVA KLIENTŮ VŮČI EMITENTOVI
6. V souvislosti se zpracováním osobních údajů máte práva, která vyplývají z právních předpisů a která může kdykoliv uplatnit. Jedná se o:
  • Právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů
7. V případě, že Klient poskytne souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely přímého marketingu, je možno tento souhlas kdykoliv odvolat bez jakýchkoliv důsledků na ostatní vztahy mezi Klientem a Emitentem.
  • Právo na přístup k osobním údajům, opravu nepřesných a doplnění neúplných osobních údajů
8. Toto právo znamená, že Klient může po Emitentovi požadovat informace ohledně Osobních údajů, jež má Emitent, jejich obsah dále jejich účel zpracování a původ těchto informací. Klient může dále požadovat po Emitentovi provedení oprav těchto Osobních údajů, případně jejich doplnění, pokud jsou Osobní údaje vedené v evidenci Emitenta neúplné, nebo nesprávné.
  • Právo na výmaz osobních údajů
9. Klient může požadovat, aby Emitent vymazal Osobní údaje Klienta, Emitent tak učiní v případě, že osobní údaje nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány nebo zpracování přestane být v souladu s obecně závaznými právními předpisy. Osobní údaje budou také vymazány, pokud Klient vznese námitku proti zpracování osobních údajů, které jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu (pokud neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování na straně Emitenta), nebo pokud Klient vznese námitku proti zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu.
10. Osobní údaje Klienta však nemohou být vymazány, pokud je zpracování Osobních údajů i nadále nezbytné pro splnění naší právní povinnosti, účely archivace ve veřejném zájmu, vědeckého či historického výzkumu či pro statistické účely, nebo pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků Emitenta.
  • Právo vznést námitku proti zpracování
11. Klient má právo vznést námitku proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech Emi-tenta, oprávněných zájmech třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci. Po vznesení námitky bude zpracování osobních údajů ukončeno, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami. Klient je taktéž oprávněn vznést námitku proti zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu.
  • Právo na omezení zpracování osobních údajů
12. Klient má právo po Emitentovi požadovat omezení zpracování Osobních údajů po omezenou dobu, v případech kdy nepožaduje jejich výmaz, nebo tento výmaz není možný. Omezení zpracování Osobních údajů se vztahuje na situace, kdy je popřena přesnost údajů, údaje nejsou nadále Emitentem, zapotřebí pro původní účel, probíhá rozhodnutí o vznesené námitce (viz výše).
  • Právo na přenositelnost
13. Právo na přenositelnost Osobních údajů Klientovi dává možnost získat Osobní údaje, které Klient předal Emitentovi v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje Klient může následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby je předal Emitent.
  • Právo podat stížnost u dozorového úřadu
14. Úřadem, který vykonává dozor pro oblast osobních údajů je v České republice Úřad pro ochranu osobních údajů.
15. Klient se může na Emitenta obracet v souvislosti se způsobem zpracovávání Osobních údajů písemnými žádostmi a dotazy, ke kterým se Emitent vždy do jednoho měsíce vyjádří a uvede přijatá opatření v této souvislosti nebo důvody jejich nepřijetí. Emitent v souvislosti s administrativním zatížením může vyměřit odpovídající poplatek.
16. V případě porušení povinností stanovených právními předpisy na ochranu osobních údajů, je možné podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo u jiného příslušného dozorového úřadu členského státu Evropské unie, který je pověřen dozorem nad dodržováním povinností stanovených GDPR (zejména dozorového úřadu v členském státě, ve kterém má Klient obvyklé bydliště, místa výkonu zaměstnání nebo místa, kde došlo k domnělému porušení). Více informací naleznete na internetových stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů: https://www.uoou.cz/.
Click to order
Sign up for a consultation on the selected object
Total: 
By clicking on the "Submit the form" button, you confirm that you have read the Privacy Policy and agree to the processing of personal data
We use cookies to improve the site and its user experience. By continuing to use the site, you consent to the use of cookies.
OK